Позив за учешће у јавној расправи

МИНИСТАРСТВО ПРОСВЕТЕ РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ

објављује

ПОЗИВ ЗА УЧЕШЋЕ У ЈАВНОЈ РАСПРАВИ

Сви заинтересовани субјекти у области образовања и издаваштва, који желе да изразе мишљење поводом Нацрта закона о уџбеницима и другим наставним средствима, своје примедбе, предлоге и сугестије могу доставити најкасније до 15. јуна 2009. године,

на e-mail: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli или поштом, на адресу: Министарство просвете, Кабинет, 11000 Београд, Немањина 22-26.
Овде можете видети и преузети Нацрт закона о уџбеницима и другим наставним средствима.

Сви заинтересовани субјекти у области образовања и васпитања, који желе да изразе мишљење поводом Нацрта закона о ученичком и студентском стандарду, своје примедбе, предлоге и сугестије могу доставити најкасније до 15. јуна 2009. године, на e-mail адресу: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli или поштом, на адресу: Министарство просвете, Кабинет, 11000 Београд, Немањина 22-26.
Овде можете видети и преузети Нацрт закона о ученичком и студентском стандарду.

основама система образовања и васпитања, своје примедбе, предлоге и сугестије могу доставити најкасније до 15. јуна 2009. године, на e-mail адресу: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli или поштом, на адресу: Министарство просвете, Кабинет, 11000 Београд, Немањина 22-26.
Овде можете видети и преузети Нацрт закона о основама система образовања и васпитања.